En vårfavorit!
isbergssallad
inlagda rödbetor efter smak (minst 6 små!)
gurka
gul paprika
1 hårdkokt ägg
1 wienerkorv (jag gillar Lithells Prima)
Dressing:
1 msk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
salt & peppar
1-2 msk majonäs
ca 1/2 dl rödbetsspad
Slanta korven och stek. Hacka det gröna och röda och blanda med dressingen.
Dressingen blandar du genom att göra vinägretten först och sen vispa ihop med majonäsen till en krämig massa. Häll sist i rödbetsspadet så att det blir en härligt krämig rosa dressing.
Toppa med ägget!
isbergssallad
inlagda rödbetor efter smak (minst 6 små!)
gurka
gul paprika
1 hårdkokt ägg
1 wienerkorv (jag gillar Lithells Prima)
Dressing:
1 msk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
salt & peppar
1-2 msk majonäs
ca 1/2 dl rödbetsspad
Slanta korven och stek. Hacka det gröna och röda och blanda med dressingen.
Dressingen blandar du genom att göra vinägretten först och sen vispa ihop med majonäsen till en krämig massa. Häll sist i rödbetsspadet så att det blir en härligt krämig rosa dressing.
Toppa med ägget!
2 kommentarer:
Mm, rödbetor och korv, låter oslagbart! Men ser inte paprikan väldigt röd ut?
Ja, vad lustigt, det gör den! Det är en gul-orange sort. Men den måste ha dragit åt sig lite av den rosa dressingen!
Skicka en kommentar