tisdag 15 maj 2007

Mer konditori

Varje gång jag besöker Rival så är jag förväntansfull. Och varje gång jag går därifrån är jag inte nöjd. Det är liksom lite... tråkigt. Korrekt, ja, bra mat, njaa, men trist! Aldrig en smaköverraskning i sikte. Jag gillar liksom idén med ett lite tjusigare och modernt konditori, men det håller verkligen inte hela vägen fram. Några gånger jag har varit där har det varit riktigt dåligt. Trista chokladbollar (kan man inte göra dem bättre än Delicato, gör dem inte!), ganska tråkigt bemötande, lång kö och mediokert kaffe. Häromdagen blev jag serverad en torr tartelett. Varför fortsätter jag att gå dit? Problemet är att jag inte vet några andra caféer eller konditorier i området med några som helst ambitioner. Upplys mig!

6 kommentarer:

Louise sa...

Vad ligger rival i för kvarter?

Louise sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Husmodern sa...

Mariatorget!

Kristina Eriksson sa...

Sånt är trist, man vill liksom att de ska vara bättre än det är och man ger aldrig upp hoppet...

Katarina sa...

Café Pappa Ray-Ray på Swedenborgsgatan är trevligt och de har god, lite annorlunda cafémat. Just nu stängt för ombyggnad dock...

knas sa...

Kolla in http://potatisbakelse.blogg.se/ för att få tips! Jag gillar deras checklista som mankan skriva ut och ta med sig när man går till konditorier man aldrig besökt tidigare.