måndag 19 mars 2007

Matdagbok USA

Ok, inte varldens basta bilder, men det ar en mobilkamera, sa bare with me, please!


Idag tog min van Brian med mig pa lunch, vi akte en bra bit utanfor stan och fick sjukt god mexikansk mat! Jag alskar bonrora, men den dar skalen i mitten ar smalt ost som de har lagt ner kottfars och lite annat konstigt i... Min kyckling langst ner var dock smakrik och fantastiskt god! Gitto och alla andra, mark val dricksglasen med margharita (frozen!)! Det ar sa det ska vara till lunch! (F.o. berattade Brian att Austin ar enda staden i hela Texas dar Demokraterna ar i majoritet. Det ar darfor alla ar sa trevliga har!)

Muffinsen ar sa sota har! De har guldfargat krusat papper runtomkring! Jag har inhandlat sillikonformar for muffins i pastellfarger, sa sota!

Crabcakes med coleslaw. Sa fort jag kommer at testar jag coleslawn, ingen har fatt betyg 10 an, men snart, hoppas jag..


En riktig utomhusbarbecue! Pa tallriken ser ni bonrora, potatissallad, kyckling och kott, det som de kallar pickles (som jag kallar vanlig saltgurka) och bbq-sas.



4 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Ja det såg riktigt gott ut!! Crabcakes med coleslaw, låter härligt.

Husmodern sa...

Ja, det har med skaldjur kan de ju inte riktigt, egentligen.. Jag tanker halla mig till mexikanskt och amerikanskt tills jag kommer till kusten!

Jens sa...

Mmmmmexikanskt! Riktig mexikansk mat som man får i USA (och Mexiko så klart!) kan vara så god. Det är ofta jättebilligt och portionerna är överdådiga. Synd att det i Sverige har ett så skamfilat rykte. Här tänker folk mest på svenniga tacos.

Husmodern sa...

Ja det ar verkligen gott, om man som jag, far experthjalp att hitta de basta stallena! Ibland ar det bara hal i vaggen..