fredag 5 juni 2009

Bloggträff -bildbevisen!

Jag förbannade mig själv för att jag inte lyckades ta med nya Sony-kameran som ska vara så bra, så ni får hålla tillgodo med mina dåliga mobilkort. Det är ju ändå motivet som räknas!

På bilden ser vi bland andra den obloggande Emil O. Samt buffébordet med snacks och rosé. De flesta hade förstått dryckeskoden och kom med rosé. Patrik kom med både rillettes och ett fänkålssotat stycke mör högrev. Båda fantastiska! Lisa hade goda dipsåser och Annika de där tapenadegifflarna! Bland annat var det det vi åt.

Här ser vi en Dill och en Patrik. Och en Annika som jag verkligen inte kunde få att stå still.

Men vad händer här? Pojkarna (och kvinnan) på rad? Inte ser det så roligt ut heller. Men det var det! Och jag fick träffa K för första gången. Vi har varit kompisar i snart två år nu, men det var första gången vi sågs på riktigt, så trevligt!

Här är Annika lite mer stilla.

Vi saknade några, Kinna, Andreas bland andra. Antagligen var det inte vissa jobbgrejjer som gjorde att Andreas inte kom, utan avsaknaden av tävling. Men för att klassas som en opretto bloggträff blev vi alla mätta och nöjda och hade väldigt trevligt! Jag fick ingen snygg bild på Lisa, men hon hade ju huvudrollen som värdinna, såklart. Tillsammans med Patriks kött.

7 kommentarer:

Annika sa...

Du kan verkligen käna dig helnöjd med ditt initiativ! Det var lite lyxigt att träffas så få personer.

Jag, mitt salongsberusade stycke, stod ju som ett fån och lät dig ocg Lisa städa. Ber om ursäkt för detta!

Lisa sa...

Asch, nu har jag fått sura lite och är glad som en lärka! Puss alla fina, underbara matnördar och vad kul det var! Vi gör om det igen i sommar. Jag är grymt tacksam att jag inte är med på bild.

Patrik sa...

tack för att dumskrev att köttet var bra, speciellt med tanke på att jag ser ut som en förvuxen bebis på korten

Patrik sa...

inte dumskrev, du skrev ska det vara

Husmodern sa...

Det gör du ju inte!
Dumskrev är kanske nästa nya ord i SAOL, vem vet.

Fröken Dill sa...

Tackar och bockar för det alldeles utmärkta initiativet!!!!
Supertrevligt allt igenom för en gräsänklingska och nu har jag lite mer koll på rosévinerna inför sommaren. Och STORT tack till Patrik och Anna för de fantastiska kött-kreationerna.
Och om Annika känner sig skyldig till att se ut som hon städade, men inte städade, så håller jag svårartat med. Fast bara ännu mera... Hoppas ni inte är ledsna.
Massa hälsnigar från Dillen

K sa...

Här är den där bloggen som jag pratade om som är så välskriven: http://matsagor.blogspot.com/