onsdag 28 februari 2007

Hurra, jag skar mig!

Fick äntligen tillfälle att använda mina cowboyplåster inköpta i USA som legat alldeles för länge i badrumsskåpet utan att användas! För dig som inte riktigt ser motiven (nä, jag har fortfarande inte hajjat hur man gör för att klicka på bilderna) är det en kaktus och en cowboy på en häst.

7 kommentarer:

Jens sa...

Jag undrar också hur man får bilderna att bli stora när man klickar på dem. Meddela gärna mig om du får veta!

K sa...

Hur gör ni när ni lägger upp bilderna? Är bilderna större innan ni lägger upp dem?

Jens sa...

Jag lägger oftast upp bilderna från min photobucketsida och då är de större, inte enorma som vissa bilder. Jag väljer medium på image-size i blogger

Husmodern sa...

Roligt med en matblogg som handlar om teknik.. Men jag vill gärna veta! Jag klickar på den lilla bilden, stoppar i url:en där bilden ligger, kör på centrerat och väljer medium eller large... Men INGENSTANS kan man välja att klicka eller att inte klicka!!!!
(Mitt nästa problem är att ta reda på hur man kan bevaka kommentarer..)

K sa...

Du får ett epostmeddelande om du går in under Settings, sedan Comments och fyller i din adress vid Comment Notification Address. Då kan du passa på att klicka för Show comments in a popup window.

K sa...

Jamen nu är ju den översta glassbilden klickbar! Vad gjorde du annorlunda?

Husmodern sa...

Vicken kille! Nu får jag meddelanden, och popupfönster! Men jag gjorde inget annorlunda med den översta bilden... Mycket konstigt! Kan det kanske ha nåt att göra med flickr, kanske...