
Istället för kycklingen kan du ta fläskfilé om du vill. Lite GI är det också. Jag säger som Tina: - Jättegott!
Blandad sallad
Rödlök
Ugnsrostade rödbetor
Kycklingfilé
Balsamicosirap
Pepparrotsgrädde
Fin olivolja
salt o peppar
Lägg en hög blandad sallad på tallriken, strö över rödlök och en god olja och svartpeppar. Lägg på de ugnsbakade rödbetorna och strö över ett gott salt. Gör en egen balsamicoreduktion eller köp balsamicosirap på flaska och strö på den stekta kycklingen/fläskfilén. Servera med pepparrotsgrädde, hemgjord eller köpt.
Förrätt, huvudrätt, bjudmat eller snabblagat. Allt i ett!
2 kommentarer:
Den där rätten såg helt fantastisk ut. Jag måste testa, trots att jag egentligen inte är sådär jätteförtjust i rödbetor.
Måndagshälsnigar från fröken Dill
ja, den blev riktigt lyckad...
Skicka en kommentar