tisdag 6 maj 2008

Rosmarinoliver



Till Valborgsbuffén försökte jag kopiera restaurang Elverkets fantastiskt goda rosmarinoliver. Det lyckades faktiskt riktigt bra, en hel kalamataburk gick åt på fyra personer.

Blanda lika delar fin balsamvinäger och flytande honung (ja, den får gärna vara fin också) och ha i en lämplig mängd torkad rosmarin. Jag tog 1/2 dl var av vinägern och honungen och ca 1 1/2 tesked rosmarin. Låt marinera i ungefär ett dygn.

3 kommentarer:

Fake cake sa...

Va mkt goda saker du lägger ut recept på! ska genast länka dig hos mig så att jag har en matblogg som passar min smak med. Tack för etiketterna och det var tur för nu ser jag vilken jag behöver till mina projekt. Återkommer med en beställning på din webshop snart//Kramis Lotta

Anonym sa...

Oj, oj vad gott!

Anonym sa...

Åh, så gott det lät - vilket bra tips - måste testas!