torsdag 2 april 2009
Michilada
Det här är Brian. Han är en vän till mig och på denna bilden sitter vi på en schysst mexikanare och äter tortillas med böndip. Då händer det. Karln tar upp saltkaret och saltar i ölen! Den uppmärksamme ser att det även finns en limeskiva i ölen. Detta kallas tydligen för "michilada". Anyone?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Hej, vilken bra blogg! Du har inget bra tips på marinad till kycklingspett? Som är lite åt det sötsura hållet. Mvh!
Hej Jennie!
Tack för det! Jo, jag brukar alltid marinera i soya, vitlök, sherry, honung och lite olivolja. Salt och peppar såklart.
Annars kan du kolla här, det är ingen marinad, snarare en sås att hälla över, men den är god!
http://husmoderns.blogspot.com/2007/05/mhippa-fr-k.html
Tack så jättemycket för svaret! Det ska jag testa! MVH Jennie!
Skicka en kommentar